אם גם אתם תהיתם כיצד נקבעים מחירי פרגולות אלומיניום – כאן נסביר ונפרט זאת הלכה למעשה. חשוב לציין כי על אף הכתוב פה, תמיד ניתן למצוא בשוק, כולל באינטרנט, ספקים שמבצעים ייבוא מקביל: הם מצליחים בעצמם לקנות את המוצר שלא דרך היצרן המרכזי ועל כן מוכרים אותו יותר בזול. הבעיה עם קנייה מספק כזה היא שאין אחריות של היצרן היות וזו לא הייתה קנייה ממנו או מנציגיו הרשמיים. בהנחה שרכשתם מיצרן או יבואן ראשי – כך הם קובעים את מחירי פרגולות האלומיניום שבחנויותיהם.
איכות הרפפות בפרגולות אלומיניום – מחירים
ישנן רפפות סטטיות וישנן רפפות מתכווננות. המתכווננות יעלו לכם יותר. כמו כן, פרגולות מתכת שעשויות מאלומיניום יהיו יקרות יותר מפרגולות ממתכות אחרות בשל תכונת האל חלד של האלומיניום. בתחום העץ, יהיו אלו עצים עמידים לריקבון כמו סקויה, איפאה וקומרו – לעצים יקרים בהשוואה לכל עץ אחר, אשר אליו מראש לא כדאי לכם לפנות בשל חוסר העמידות לתנאי חוץ.
איכות המחברים
המחברים הם אותם רכיבים קטנים המחברים בין העמוד לבין שלדת הרפפות או בין העמודים ישירות לרפפות או לשורש הפרגולות ברצפה. למותר לציין כי הם צריכים להיות עמידים וחזקים שכן הם לא משמשים לעיצוב אלא רק לתחזוקה. במידה ונתקלתם במחברים שאינם עשויים מברזל עמיד או רכיב בעל כושר עמידות דומה – יהיה עליכם לחשוד בגובה המחיר במידה והוא גבוה.
איכות העמודים של הפרגולה
עמודי הפרגולה צריכים להיות עמודים עבים ועשויים מחומרי בוטיק עמידים וחזקים. במידה ומדובר בעמודים אשר אתם סבורים כי הם עלולים לצבור חלודה או ריקבון – יהיה עליכם לשאול את השאלות המתאימות בחנות, והאם נדרשות פעולות תחזוקה שוטפות למניעת הקטסטרופה הזו. כמובן שרצוי לרכוש מראש עמודים מחומרים מנצחים אשר יספקו חוסן נדרש כל השנה.
אופן חיבור הפרגולה לקיר – במקרה של פרגולות קיר
כאן חשוב לבדוק האם מדובר בריתוך לקיר, או בחיבור עם בורגי הלן גדולים, או ברגים גדולים מסוג אחר המשמשים לחיבור הפרגולה. חשוב לבדוק גם מול מחלקת ההנדסה בראשות האזורית או המקומית בה אתם גרים כיצד היא רואה לנכון שצריך לחבר פרגולה לקיר, ולרכוש פרגולות אלומיניום בהתאם להנחיותיה על מנת להימנע מקונפליקטים מיותרים עימה בעתיד.